Monthly Archives: srpanj 2015

Rezultati pojedinačnog prvenstva za juniore

– POJEDINAC KLASIČNO –

BK Široki novi član Prve lige

U razigravanju za popunu Prve lige, Boćarski klub Široki je pobijedio Čapljinu i time se plasirao u najviši rang natjecanja.

Čestitamo!

Posjeta visokih funkcionera FIB-e

IMG_4904 (1)Boćarskom Savezu Bosne i Hercegovine u posjetu su došli visoki funkcioneri boćarske krovne organizacije FIB-e, bivši predsjednik Alphonse Bruno-Lagier i generalni komesar Bianko Gianfranco.

Visoke goste dočekali su Željko Tomić, predsjednik, Krunislav Turudić ,glavni tajnik i Željko Zelić, direktor boćarskih reprezentacija.
Zamolili  su nas dali pristanemo da se u Pazinu postavi osoba koja će kontaktirati sa savezima Boćarskih saveza Hrvatske, Slovenije, Srbije, Crne Gore i BiH iz razloga što su ove reprezentacije osvojile 55 posto medalja na svjetskim i europskim natjecanjima. Ta osoba neće naređivati, nego koordinirati Boćarskim savezima. Također, traže pristanak Boćarskog Saveza Bosne i Hercegovine da članovi krovne organizacije FIB-e mogu nesmetano kontaktirati sa Olimpijskim komitetom da boćanje 2024. godine bude uvršteno na Olimpijskim igrama. Interesirali su se o Boćarskom savezu Bosne i Hercegivine.
Visoke goste je predsjednik Željko Tomić pozdravio, predstavio glavnog tajnika i direktora reprezentacija, te im se zahvalio na dolasku  i na interesiranju za naš savez i dao im podršku za oba projekta.

Rezultati 14. kola

Odigrano je 14. kolo Prve lige BIH u boćanju.

Obavijest klubovima I i II BOĆARSKE LIGE BiH

Poštovani !

Sudionici  POJEDINAČNO0G  PRVENSTVA  BiH  –  kadeti i juniori koje će se održati u POSUŠJU,  dana 11.07. ( subota ) 2015 godine , u boćarskom domu , Rastovača s početkom u 09 sati .Igrači koji se žele natjecati moraju doći u sportskoj opremi( hlače duge ili kratke , i u majica kluba za koji nastupaju) s odgovarajućim boćama. Svim sudionicima natjecanja je osiguran jedan obrok .

Molimo zainteresirane klubove da svoje sudionike prijave , tajniku saveza gospodinu Krunislavu Turudiću  , ili  povjereniku za natjecanje gospodinu Iliji Tomiću .

Svim sudionicima želimo mnogo sportske sreće i vidimo se u Posušju .